Brak na magazynie
ALCE NERO Makaron fusilli (semolina) BIO 500g
0,00 zł
Bez podatku: 0,00 zł
- Dostępność: Brak na magazynie
- Producent: Alce Nero
Skład: mąka z pszenicy durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1474 kJ / 351 kcal
Tłuszcz - 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,2 g
Węglowodany - 73 g
w tym cukry - 3,1 g
Błonnik - 2,9 g
Białko - 11 g
Sól - 0 g
Waga netto: 500g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu